Organisera och led ditt eget drömevent

Group-of-People-Team-Diversity-Smiling-Concept-509537882_6048x3520.jpeg

Är du intresserad av att själv organisera och leda en workshop eller ett samtal? Kul, då har du kommit rätt. Våra mikroevent organiseras av oss som har ett särskilt intresse för eller kunskap inom ett ämne och vill dela det med andra.

Så snart du fyllt i och fått din ansökan godkänd ger vi dig tillgång till våra mikroeventmallar och nätverk av ställen att vara på. Du kan sedan organisera dina egna drömevent genom att välja en mall, ett ställe du vill vara på och fylla ditt mikroevent med innehåll. 

Vi bokar sedan upp stället och publicerar ditt event på bentigo.com där det blir bokningsbart för andra till det pris (per plats) som du själv valt. Ditt event kan också vara kostnadsfritt för deltagarna.  

Vi sprider information om kommande event via vår webbplats, våra sociala nätverk och partners. Du får också en unik länk till ditt event som du själv kan dela och sprida för att marknadsföra för ditt event. 

Så snart ditt event är genomfört betalar vi ut eventuella biljettintäkter (minus en avgiften för platsen och Bentigos provision) till ditt konto. Om du saknar företag sker utbetalningen istället genom våran samarbetspartner som tar hand om att betala skatt och sociala avgifter. 

Nästa steg:
Se exempel på mikroeventformat >> (kommer snart)
Se exempel på ställen >> (kommer snart)
Ansök om att bli organisatör >>

 

Erbjud plats och nå en ny publik

stock-photo-portrait-of-confident-market-owners-102374927.jpg

Vi och våra organisatörer är ständigt på jakt efter nya, spännande och kreativa platser att genomföra våra mikroevent på. Det som krävs är ett bord med stolar för minst åtta personer, lite avskilt i en öppen miljö eller i ett separat rum. 

Vi betalar en ersättning per mikroevent som är upp till en timme långt. Som värd ombesörjer du att det finns tillgång till kaffe/te, vatten, el och wifi. Du kan självklart lägga till mer innehåll för att göra ditt ställe mer attraktivt för både organisatörer och deltagare.

Du väljer själv dagar och tider som du vill och kan erbjuda plats för Bentigo. Förutom en ny intäkt får du också en mer levande miljö med människor och aktivitet och ny uppmärksamhet inför, under och efter våra event. 

Som värd får du också rätten att använda Bentigo och våra mikroevent hos dig i din egen marknadsföring. Det kan t ex vara ett sätt för coworking-ställen att erbjuda medlemmar tillgång till ett större utbud av aktiviteter utan att själv behöva organisera dem. 

Nästa steg:

Ansök om att bli värd >>
Kontakta oss för mer information >>